ETTERFORSKER1
Kontakt oss for et tilbud

Erfarne privatetterforskere

For deg som privatperson og næringslivet.

English language Looking for information in English? Click here.

Be om et tilbud    Ring oss nå

Vi leverer 24-timers tjenester innen privatetterforskning, overvåking og barnevern i hele Norge. Vi har bred kompetanse med erfaring fra politi og etterretning, og kan stille på kort varsel. Diskresjon er en selvfølge!

Vi er landets største privatetterforskningsbyrå og medlemmer av

Medlemmer av Virke
World Association of Detectives
Næringslivets Sikkerhetsråd
ASIS International

Tjenester

Nedenfor kan du lese mer om noen av våre tjenester. Finner du ikke det du ser etter, så ta gjerne kontakt, for vi gjør det meste.

En av våre etterforskere vil jobbe med deg under hele prosessen. Vi vil gi deg råd om hva som bør gjøres og ikke gjøres. Vi har lang erfaring og bred kompetanse. Ofte kan vi påbegynne oppdraget samme dag.

På teknologisiden har vi mulighet til å gjenskape slettet data (som SMS-meldinger, epost og annen data) fra datamaskiner og mobiltelefoner. Dessuten kan vi utføre digital overvåking av det meste (PC, mobiltelefon, biler, leiligheter).

Vi har spanere i mange norske byer og kan stille på kort varsel.

Alle våre tjenester    Ring oss nå

Granskning for næringslivet

Granskning for næringslivet

Vi tilbyr spisskompetanse innen granskning, og Etterforsker1 leverer utredertjenester til blant annet forsikringsbransjen.

Våre utredere avdekker fakta i alle typer av saker. Som et av landets største byråer innen granskning og utredning kan vi tilby spisskompetanse innen taktisk- og teknisk utredningen. Vi har sakkyndige innen de fleste sakstyper (intervjuteknikk, skriftanalyse, spaning osv.).

Utroskap

Utroskap

Vi finner ut og beviser om din partner er utro eller ikke. For å avsløre utroskap bruker vi mange forskjellige metoder og vår erfaring er at din magefølelse dessverre er riktig. Du får se alt materialet vi samler inn (bilder, video osv.).

En av våre etterforskere vil jobbe med deg under hele prosessen. Vi vil gi deg råd om hva som bør gjøres og ikke gjøres. Vi har lang erfaring med å avsløre utroskap og vi kan ofte påbegynne oppdraget samme dag.

Vi har spanere i mange norske byer og kan stille på kort varsel.

Barnefordeling og barnevern

Barnefordeling og barnevern

Er du i en barnefordelingssak?

Under en skilsmisse er barna det viktigste for de aller fleste av oss. Ved bruk av oss som privatetterforskere og juridiske eksperter, er det større sannsynlighet for at barnefordelingen skjer slik du ønsker det.

Er i konflikt med barnevernet?

Vi har våre egne sakkyndige med lang erfaring fra barnevernet. Dette gir deg muligheten til å se saken i større perspektiv og hjelpe deg i saken mot barnevernet.

Vi har lang erfaring med disse typer av saker og kan sammen med deg legge opp et løp for å få til den beste løsningen for deg og dine barn. Konflikter om barn er aldri enkle, men jo raskere du får profesjonelle privatetterforskere på saken, jo bedre står du stilt senere i prosessen.

Skriftanalyse

Skriftanalyse

Forfalsket dokument eller testament? Har du mottatt et anonymt trusselbrev?

Våre skriftgranskere bruker moderne teknologi for gransking og analyse av skrift, både håndskrevne og maskinskrevne dokumenter. Spor finnes i alle forfalskninger, og vi finner disse. Våre resultater brukes i norske rettssaler, og vi stiller som sakkyndige.

Vi bistår også klienter med å motbevise at et dokument er forfalsket.

Spaning

Spaning

Vil du følge med på noen?
Vil du vite hva som skjer?

Våre spanere er spredt utover hele landet. Vi bruker skjulte kameraer og mikrofoner for å fange opp det meste. Dessuten har vi et internasjonalt nettverk, så vi kan være dine øyne og ører hvor som helst!

Ingen sak er for liten og ingen sak er for stor!

Bakgrunnssjekk og due diligence

Bakgrunnssjekk og due diligence

Vi finner informasjon om mennesker, bedrifter og objekter. Vi tilbyr generelle bakgrunnssjekker for privatpersoner og bedrifter. For større virksomheter gjør vi utfyllende due diligence og KYC rapporter.

Informasjonen hentes blant annet inn gjennom databasesøk, intervjuer, spaning. Vi har et stort nettverk som gjør at vi kan utføre tjenesten raskt og effektivt i hele Norge.

Gjennom vårt internasjonale nettverk og medlemsskap i bransjeorganisasjoner, kan vi også utføre søk i andre land enn Norge.

Etterforskning

Etterforskning

Som vårt firmanavn tilsier er vi etterforskere. Våre medarbeidere har blant annet politifaglig bakgrunn. Vi tilbyr mange av de samme etterforskningstjenestene. Med vårt internasjonale nettverk er det ingen geografiske begrensninger for våre etterforskningoppdrag.

Oppsporing

Oppsporing

Har noe eller noen forsvunnet?
Leter du etter et ukjent familiemedlem?

Vi sporer opp personer som har forsvunnet. Våre fagfolk bruker alt fra granskingsmetoder til DNA- og fingeravtrykk analyse for å løse saken.

Vi sporer opp stjålne gjenstander og verdier. Vi bruker alt fra droner til godt gammeldags detektivarbeid for å finne det vi leter etter.

Anonym skattesjekk

Anonym skattesjekk

Søk anonymt i skattelistene gjennom oss. Du får tallene, men forblir anonym.

Fingeravtrykk

Fingeravtrykk

Fingeravtrykk

Vi tar dine fingeravtrykk hvis du trenger det i forbindelse med reise eller flytting (som f.eks. til Canada)

Vi utfører fingeravtrykkanalyse i saker som f.eks. tyveri.

Våre medarbeidere kommer til åsted og henter inn fingeravtrykk fra ulike gjenstander. Disse avtrykkene sammenliknes med mistenktes fingeravtrykk for å bekrefte eller avkrefte mistanker.

Fartsmåling

Fartsmåling

Kjører naboene for fort?

Vi har radarutstyr for å måle fart. Vi lager en statistikk og hjelper deg med å klage til de rette instansene for å utbedre forholdene.

Vi kan reglene og har utstyret!

InsiderFEM episode om Etterforsker1

Etterforsker1 Insider TVNorge Marte Bratberg
Discovery+ og Marte Bratberg ble med oss på jobb. Følg våre medarbeidere på Insider FEM.

Privatetterforsker podcast

Privatetterforsker podcast med Thomas Matheisen
Hør Privatetterforsker Podden med Thomas Mathiesen på Spotify og Youtube. Kontakt oss hvis du har spørsmål du ønsker at vi tar opp.

Kontakt oss

(vi garanterer 100% diskresjon)

T: 21608178 / E: post@etterforsker1.no

  Medarbeidere
  Byer vi er representert
  År siden firmaet ble etablert
  Samarbeidspartnere globalt

  Etterforsker1 Gruppen AS er en Gaselle-bedrift.

  Hvert år kårer Dagens Næringsliv Norges mest fremgangsrike bedrifter.
  DN rangerer Etterforsker1 som gasellebedrift

  Om Etterforsker1 Gruppen AS

  Vi i Etterforsker1 er spesialister innen privatetterforskning, og med moderne teknologi kan vi tilby en av norges beste etterforskningstjenester til både privatpersoner og til næringslivet.

  Vi har eksperter innen mange fagfelt, fra barnefordeling og utroskap til kriminalsaker og svindel.

  Vi bruker et av europas mest anerkjente laboratorier til DNA-testing og andre avanserte undersøkelser. Etterforsker1 er representert med en eller flere privatetterforskere og detektiver i mange norske byer. Vi er medlem av flere organisasjoner som gir oss tilgang til et bredt internasjonalt nettverk.

  Vi tilbyr tjenester som etterforsking, bistand i forbindelse med skilsmisse- og barnesaker, spaning, bistand i forsikringssaker, sikring av fingeravtrykk, DNA-tester for å stadfeste biologisk opphav, bakgrunnsjekk, oppsporing av verdier og personer, bedragerier, utpressing, trusler, informasjonstyveri, identifisering av  svinnkilder for å forbedre fortjeneste, piratomsetning og piratkopiering.

  Du kan lese mer om våre tjenester her

  For en gratis og uforpliktende samtale:    21 60 81 78    kontakt@etterforsker1.no