GRANSKNING

Utredning og etterforskning

For deg som privatperson og næringslivet.

Vi leverer 24-timers tjenester innen privatetterforskning, overvåking og barnevern i hele Norge. Vi har bred kompetanse med erfaring fra politi og etterretning, og kan stille på kort varsel. Diskresjon er en selvfølge!

Kontakt oss for et tilbud Ring oss nå

Looking for information in English? Click here.

Tid å lese: 2 minutter

Vi gransker for deg

Etterforsker1 Gruppen AS tilbyr granskning og andre utredertjenester til blant annet forsikringsbransjen. Vi er mer enn 65 medarbeidere som tilbyr landsdekkende utredertjenester. Selskapet ble etablert i 2013 og har sitt hovedkontor i Sandefjord.

Kontakt oss for et tilbud    Ring oss nå

Utredning av forsikringsskadesaker kan være nødvendig både for å avklare en oppstått mistanke om forsikringssvindel, eller at hendelse og krav fremstår uoversiktlig og dekning og ansvar er uklart. Vi består i hovedsak av medarbeidere med lang erfaring som etterforskere, spanere og utredere. Vi er derfor godt kjent med hvilke behov for utredning et selskap kan ha, og vi har den nødvendige erfaringen til å levere tjenester i et gitt mandat.

Som et av landets største byråer innen granskning og utredning kan vi tilby spisskompetanse innen taktisk og teknisk utredningen, innen alle sakstyper (intervjuteknikk, skriftanalyse, spaning osv.).

Vi leverer blant annet asset tracing for norske og utenlandske kunder. Gjennom tilgang til registre og medarbeidere over store deler av landet, identifiserer vi eiendeler og lokaliserer hvor disse befinner seg. Vi bistår også med å innhente disse eiendelene for våre klienter.

Vi leverer resultater og rapporter basert på objektiv og uavhengig granskning, slik at oppdragsgiver får et godt beslutningsgrunnlag. Vi er medlemmer av flere internasjonale organisasjoner, som gir oss et bredt nettverk av utredere og granskere over hele verden.

Våre utredere er erfarne innen intervjuteknikk og vi har medarbeidere i de største byene i Norge. Vi kan være raskt på plass og hente inn fakta som belyser saken. Vi kan også ta i bruk rekonstruksjoner og tekniske undersøkelser.

Etterforsker1 Gruppen AS er Norges ledende frittstående miljø for private og offentlige virksomheter ved behov for granskingsbistand.

Spisskompetanse. Fakta. Kvalitet.

 • Vi analyserer skrift.
 • Vi intervjuer mennesker.
 • Vi analyserer dokumenter. 
 • Vi rapporterer objektivt. 
granskning

Etterforsker1 Gruppen AS – Leverandør av verifiserte fakta.

Organisasjonsnummer: 913 193 458 (lenke til brreg)
Telefonnummer: 21 60 81 78
Epostadresse: kontakt@etterforsker1.no
Adresse: Gokstadveien 18, 3216 Sandefjord
NATO NCAGE: N6175 (lenke til ncage)

Etterforsker1 Gruppen er medlem av VIRKE, Næringslivets Sikkerhetsråd, ASIS International og World Association of Detectives.

Medlem av World Association of Detectives.
Medlem av Næringslivets Sikkerhetsråd.
Medlem av hovedorganisasjonen VIRKE.

Kontaktskjema

Kontakt oss helt gratis og uforpliktende. Vi har selvfølgelig taushetsplikt.

Telefon: +47 21 60 81 78
Epost: post@etterforsker1.no

  (vi garanterer 100% diskresjon)

  Dagsrevyen reportasje om Etterforsker1

  Etterforsker1 på NRK Dagsrevyen
  NRK Dagsrevyen besøker Etterforsker1 Gruppen.

  InsiderFEM episode om Etterforsker1

  Etterforsker1 Insider TVNorge Marte Bratberg
  Discovery+ og Marte Bratberg ble med oss på jobb. Følg våre medarbeidere på Insider FEM.

  Privatetterforsker podcast

  Privatetterforsker podcast med Thomas Matheisen
  Hør Privatetterforsker Podden med Thomas Mathiesen på Spotify og Youtube. Kontakt oss hvis du har spørsmål du ønsker at vi tar opp.

  Hele verden

  Vi holder til i Norge, men vi reiser verden rundt for å etterforske for deg! Gjennom våre erfarne partnere har vi mulighet til å utføre tjenester i hele verden på kort varsel.

  24 timer i døgnet

  Våre 65 medarbeidere jobber både dag og natt for deg. Våre spanere er dine øyne og ører når du ikke er der selv.