ETTERFORSKNING

Gransking og etterforskning

For deg som privatperson og næringslivet.

Vi leverer 24-timers tjenester innen privatetterforskning, overvåking og barnevern i hele Norge. Vi har bred kompetanse med erfaring fra politi og etterretning, og kan stille på kort varsel. Diskresjon er en selvfølge!

Kontakt oss for et tilbud Ring oss nå

Looking for information in English? Click here.

Tid å lese: 2 minutter

Dette gjør vi for deg

Vi har erfarne private etterforskere og detektiver med bakgrunn fra blant annet politiet. Vi påtar oss alle typer av saker, fra utroskap og testamentendringer til svindel og justismord. En av våre privatetterforskere vil jobbe med deg under hele prosessen, og vi setter sammen et team av eksperter for hver sak. Noen oppdrag kan også involvere sakkyndige fra andre typer av virksomheter. Vi har nettverket og samler en gruppe som best kan etterforske din sak. Vi har privatetterforskere og spanere i mange norske byer, slik at vi kan stille på meget kort varsel.

Kontakt oss idag på telefon 21 60 81 78 eller epost kontakt@etterforsker1.no for en uforpliktende samtale og noen gode råd. Vi jobber med dette til daglig og kan fortelle deg hva man bør gjøre og hva man ikke bør gjøre.

Etterforskning

Etterforskning av din sak

Er du anklaget for kriminell aktivitet og trenger hjelp til å bevise din uskyld, da kan vi etterforske der politiet gir opp. Mangelfull etterforskning har ledet til mange justismord – ikke la det skje med deg.

Er du part i barnefordelingssak og trenger å bevise og dokumentere din sak, så kan vi etterforske saken.

Har du som næringsdrivende problemer med ansatte eller kunder – da kan vi hjelpe til å avdekke hva som skjer. Vi sjekker og avslører utro tjenere, underslag og tyveri. Vi utreder og forbereder saken, slik at du får en solid sak ovenfor politiet. Vi finner også dårlige betalere.

Skal du i retten og trenger hjelp til å finne ut hva som er rett og galt – da hjelper vi deg med det. Dette kan spare deg store kostnader og lette saksbehandlingen vesentlig, samt øke muligheten for å oppnå forlik i en sak med de besparelser det medfører.

Trenger du hjelp til å finne ut hva som skjer i privatlivet ditt?

Vi avslører blant annet utroskap. Vi undersøker alle forhold med stor diskresjon, og du som oppdragsgiver får tilgang til spaningsrapporter, undersøkelser, bilder avlytningslogger etc.

Vi driver og annen spaning og gjør bakgrunnssjekker ved behov.

Vi etterforsker forsvunne personer og gjenstander.

Har du mistanke om at et barn er havnet på skråplanet med tvilsomme venner – vi finner det ut for deg. Vi kan også rådgi deg om hva som kan og bør gjøres hvis så er tilfellet.

Er du offer i en barnebortføringssak så kan vi hjelpe å lokalisere, utrede lokale forhold og bistå i annen utvikling av saken – herunder utrede muligheten for hjemhenting.

Har du et problem – ta kontakt så kan vi hjelpe til med å løse det. Vi jobber med slike saker hver dag og har samarbeidende yrkesgrupper, herunder advokat ved behov.

Etterforsker1 Gruppen AS – Norges største byrå.

Vi i Etterforsker1 AS er spesialister på privatetterforskning, og med moderne teknologi kan vi tilby en av Norges beste etterforskningstjenester, både til privatpersoner og til næringslivet. Vi har eksperter innenfor de fleste fagfelt, fra barnefordelig og utroskap til kriminalssaker og svindel. Dessuten bruker vi et av europas beste laboratorier til DNA-testing og andre avanserte undersøkelser. Vi er representert med en eller flere privatetterforskere og detektiver i mange norske byer. Vi er medlem av flere organisasjoner som gir oss tilgang til et bredt internasjonalt nettverk.

Kontaktskjema

Kontakt oss helt gratis og uforpliktende. Vi har selvfølgelig taushetsplikt.

Telefon: +47 21 60 81 78
Epost: post@etterforsker1.no

  (vi garanterer 100% diskresjon)

  Dagsrevyen reportasje om Etterforsker1

  Etterforsker1 på NRK Dagsrevyen
  NRK Dagsrevyen besøker Etterforsker1 Gruppen.

  InsiderFEM episode om Etterforsker1

  Etterforsker1 Insider TVNorge Marte Bratberg
  Discovery+ og Marte Bratberg ble med oss på jobb. Følg våre medarbeidere på Insider FEM.

  Privatetterforsker podcast

  Privatetterforsker podcast med Thomas Matheisen
  Hør Privatetterforsker Podden med Thomas Mathiesen på Spotify og Youtube. Kontakt oss hvis du har spørsmål du ønsker at vi tar opp.

  Hele verden

  Vi holder til i Norge, men vi reiser verden rundt for å etterforske for deg! Gjennom våre erfarne partnere har vi mulighet til å utføre tjenester i hele verden på kort varsel.

  24 timer i døgnet

  Våre 65 medarbeidere jobber både dag og natt for deg. Våre spanere er dine øyne og ører når du ikke er der selv.