SPANING

Spaningstjeneste og observasjon

For deg som privatperson og næringslivet.

Vi leverer 24-timers tjenester innen privatetterforskning, overvåking og barnevern i hele Norge. Vi har bred kompetanse med erfaring fra politi og etterretning, og kan stille på kort varsel. Diskresjon er en selvfølge!

Kontakt oss for et tilbud Ring oss nå

Looking for information in English? Click here.

Tid å lese: 2 minutter

Vi observerer og spaner

Vi er dine øyne og ører når du ikke kan være der. Vi utfører spaning for deg. Våre spanere er diskret og dokumenterer for deg. Du kan i ro og mak se igjennom bilder, videomateriale og tekstrapporter for å få en oversikt over hva som skjedde da du ikke var der.

Våre medarbeidere har mange års erfaring med spaning og observasjon. Etterforsker1 Gruppen er landets størst leverandør av spaningstjenester. Vi jobber for privatpersoner, bedrifter og det offentlige.

Kontakt oss for et tilbud    Ring oss nå

Trenger du bistand til å avdekke noe? Våre spanere er diskret og får jobben gjort

Spaning på utro partnere

Utroskap er utfordrende for de fleste av oss og vi jobber mye med å avdekke utro partnere. Vi påtar oss å følge med partnere til hytta, ut på middag med jobben, på jobbreise til utlandet osv.

Etterforsker spaner og avdekker fakta. Spaning i dagslys.

Vi har medarbeidere nesten overalt og vi stiller på kort varsel. Hvis du har en mistanke om at partneren din er utro, så er det smart på få bekreftet eller avkreftet dette. En mistanke kan føre til at din livskvalitet reduseres og det kan til syvende og sist ødelegge forholdet deres.

Vi finner fakta for deg.

Spaning på forretningsforbindelser som går bak din rygg

Mistenker du at en av dine forretningspartnere går bak din rygg? Vi tilbyr både spaning og gransking i slike tilfeller. Våre medarbeidere går undercover og avdekker om dine mistanker er korrekte eller ikke.

Noen opplever at en forretningspartner starter opp en konkurrerende virksomhet. Hvis dette bryter med en kontrakt dere har, så bør du få avdekket dette.

Business er business, men man må forholde seg til avtaler.

Vi avdekker fakta og du kan ta saken videre hvis du ønsker det. Vi samarbeider gjerne med din advokat hvis dette blir et søksmål.

Spaning på ansatte som ikke er så syke som de skal ha det til

Noen ansatte har en tendens til å sykemelde seg litt mer enn andre. Dette kan være en byrde for bedriften og mange bedrifter ønsker å avslutte arbeidsforholdet til ansatte som ofte er syke.

Vi er diskret og avdekker hvor sannsynlig eller usannsynlig det er at din ansatte virkelig er syk. Bevis på at den ansatte ikke er så fryktelig syk bør legges frem for den ansatte. Vår erfaring er at de fleste kunder og den ansatte kommer til en avtale om at den ansatte selv sier opp sin stilling.

Vi sparer tid og penger for våre kunder gjennom denne tjenesten.

Spaning på ungdom som har havnet i feil miljø

Har du ungdom i hus som har endret seg radikalt? Er du redd for at hun eller han har havnet i feil miljø?

Vi bistår foreldre med å være tidlig på ballen. Dette innebærer at vi kan avdekke et uheldig miljø og være med på å få din ungdom ut av dette. Vi har gode kontakter i Røde Kors m.fl. for at du skal få hjelp til å hjelpe din ungdom.

I noen tilfeller tar foreldre feil og kan sove bedre uten å gjøre noe som helst. Men det er alltid best å få fakta på bordet.

Kontaktskjema

Kontakt oss helt gratis og uforpliktende. Vi har selvfølgelig taushetsplikt.

Telefon: +47 21 60 81 78
Epost: post@etterforsker1.no

  (vi garanterer 100% diskresjon)

  Dagsrevyen reportasje om Etterforsker1

  Etterforsker1 på NRK Dagsrevyen
  NRK Dagsrevyen besøker Etterforsker1 Gruppen.

  InsiderFEM episode om Etterforsker1

  Etterforsker1 Insider TVNorge Marte Bratberg
  Discovery+ og Marte Bratberg ble med oss på jobb. Følg våre medarbeidere på Insider FEM.

  Privatetterforsker podcast

  Privatetterforsker podcast med Thomas Matheisen
  Hør Privatetterforsker Podden med Thomas Mathiesen på Spotify og Youtube. Kontakt oss hvis du har spørsmål du ønsker at vi tar opp.

  Hele verden

  Vi holder til i Norge, men vi reiser verden rundt for å etterforske for deg! Gjennom våre erfarne partnere har vi mulighet til å utføre tjenester i hele verden på kort varsel.

  24 timer i døgnet

  Våre 65 medarbeidere jobber både dag og natt for deg. Våre spanere er dine øyne og ører når du ikke er der selv.