Privatetterforsker i Oslo

Vi leverer detektiv og gransking i Oslo.

For deg som privatperson og næringslivet.

Vi leverer 24-timers tjenester innen privatetterforskning, overvåking og barnevern i hele Norge. Vi har bred kompetanse med erfaring fra politi og etterretning, og kan stille på kort varsel. Diskresjon er en selvfølge!

Kontakt oss for et tilbud Ring oss nå

Looking for information in English? Click here.

Tid å lese: < 1 minutt

Vi i Etterforsker1 Gruppen er spesialister på privatetterforskning og teknologi. Vi kan tilby en av Norges beste etterforskningstjenester, både til privatpersoner og til næringslivet. Vi har eksperter innenfor de fleste fagfelt, fra barnefordeling og utroskap til kriminalsaker og svindel, og vi bruker et av europas beste laboratorier til DNA-testing og andre avanserte undersøkelser. Vi er representert med en eller flere etterforskere og detektiver i mange norske byer. Vi på Oslo-kontoret dekker store deler av østlandsområdet.

Kontakt oss idag på telefon 21 60 81 78 eller epost kontakt@etterforsker1.no for en uforpliktende samtale og noen gode råd.

Telefon: (+47) 21 60 81 78
Epost: kontakt@etterforsker1.no 
All kontakt mellom deg og oss er konfidensiell.

Privatetterforsker i Oslo

Hvis du ønsker å få vite hva vi kan gjøre for deg (uansett hvor og når), så kan du ringe Etterforsker1 Oslo på (+47) 21 60 81 78, sende en epost til kontakt@etterforsker1.no eller fylle ut skjemaet nedenfor på denne siden. Det er selvfølgelig helt gratis å kontakte oss og vi gir deg gjerne noen gode råd.

Vårt timesalær ligger på mellom kr. 1000 – kr. 2500.

Nedenfor finner du en liste over noen av tjenestene vi tilbyr. Ta gjerne kontakt med oss for en gratis og uforpliktende samtale.

Granskning for næringslivet

Granskning for næringslivet

Vi tilbyr spisskompetanse innen granskning, og Etterforsker1 leverer utredertjenester til blant annet forsikringsbransjen.

Våre utredere avdekker fakta i alle typer av saker. Som et av landets største byråer innen granskning og utredning kan vi tilby spisskompetanse innen taktisk- og teknisk utredningen. Vi har sakkyndige innen de fleste sakstyper (intervjuteknikk, skriftanalyse, spaning osv.).

Utroskap

Utroskap

Vi finner ut og beviser om din partner er utro eller ikke. For å avsløre utroskap bruker vi mange forskjellige metoder og vår erfaring er at din magefølelse dessverre er riktig. Du får se alt materialet vi samler inn (bilder, video osv.).

En av våre etterforskere vil jobbe med deg under hele prosessen. Vi vil gi deg råd om hva som bør gjøres og ikke gjøres. Vi har lang erfaring med å avsløre utroskap og vi kan ofte påbegynne oppdraget samme dag.

Vi har spanere i mange norske byer og kan stille på kort varsel.

Barnefordeling og barnevern

Barnefordeling og barnevern

Er du i en barnefordelingssak?

Under en skilsmisse er barna det viktigste for de aller fleste av oss. Ved bruk av oss som privatetterforskere og juridiske eksperter, er det større sannsynlighet for at barnefordelingen skjer slik du ønsker det.

Er i konflikt med barnevernet?

Vi har våre egne sakkyndige med lang erfaring fra barnevernet. Dette gir deg muligheten til å se saken i større perspektiv og hjelpe deg i saken mot barnevernet.

Vi har lang erfaring med disse typer av saker og kan sammen med deg legge opp et løp for å få til den beste løsningen for deg og dine barn. Konflikter om barn er aldri enkle, men jo raskere du får profesjonelle privatetterforskere på saken, jo bedre står du stilt senere i prosessen.

Skriftanalyse

Skriftanalyse

Forfalsket dokument eller testament? Har du mottatt et anonymt trusselbrev?

Våre skriftgranskere bruker moderne teknologi for gransking og analyse av skrift, både håndskrevne og maskinskrevne dokumenter. Spor finnes i alle forfalskninger, og vi finner disse. Våre resultater brukes i norske rettssaler, og vi stiller som sakkyndige.

Vi bistår også klienter med å motbevise at et dokument er forfalsket.

Spaning

Spaning

Vil du følge med på noen?
Vil du vite hva som skjer?

Våre spanere er spredt utover hele landet. Vi bruker skjulte kameraer og mikrofoner for å fange opp det meste. Dessuten har vi et internasjonalt nettverk, så vi kan være dine øyne og ører hvor som helst!

Ingen sak er for liten og ingen sak er for stor!

Bakgrunnssjekk og due diligence

Bakgrunnssjekk og due diligence

Vi finner informasjon om mennesker, bedrifter og objekter. Vi tilbyr generelle bakgrunnssjekker for privatpersoner og bedrifter. For større virksomheter gjør vi utfyllende due diligence og KYC rapporter.

Informasjonen hentes blant annet inn gjennom databasesøk, intervjuer, spaning. Vi har et stort nettverk som gjør at vi kan utføre tjenesten raskt og effektivt i hele Norge.

Gjennom vårt internasjonale nettverk og medlemsskap i bransjeorganisasjoner, kan vi også utføre søk i andre land enn Norge.

Etterforskning

Etterforskning

Som vårt firmanavn tilsier er vi etterforskere. Våre medarbeidere har blant annet politifaglig bakgrunn. Vi tilbyr mange av de samme etterforskningstjenestene. Med vårt internasjonale nettverk er det ingen geografiske begrensninger for våre etterforskningoppdrag.

Oppsporing

Oppsporing

Har noe eller noen forsvunnet?
Leter du etter et ukjent familiemedlem?

Vi sporer opp personer som har forsvunnet. Våre fagfolk bruker alt fra granskingsmetoder til DNA- og fingeravtrykk analyse for å løse saken.

Vi sporer opp stjålne gjenstander og verdier. Vi bruker alt fra droner til godt gammeldags detektivarbeid for å finne det vi leter etter.

Anonym skattesjekk

Anonym skattesjekk

Søk anonymt i skattelistene gjennom oss. Du får tallene, men forblir anonym.

Fingeravtrykk

Fingeravtrykk

Fingeravtrykk

Vi tar dine fingeravtrykk hvis du trenger det i forbindelse med reise eller flytting (som f.eks. til Canada)

Vi utfører fingeravtrykkanalyse i saker som f.eks. tyveri.

Våre medarbeidere kommer til åsted og henter inn fingeravtrykk fra ulike gjenstander. Disse avtrykkene sammenliknes med mistenktes fingeravtrykk for å bekrefte eller avkrefte mistanker.

Fartsmåling

Fartsmåling

Kjører naboene for fort?

Vi har radarutstyr for å måle fart. Vi lager en statistikk og hjelper deg med å klage til de rette instansene for å utbedre forholdene.

Vi kan reglene og har utstyret!

Kontaktskjema

Kontakt oss helt gratis og uforpliktende. Vi har selvfølgelig taushetsplikt.

Telefon: +47 21 60 81 78
Epost: post@etterforsker1.no

  (vi garanterer 100% diskresjon)

  Dagsrevyen reportasje om Etterforsker1

  Etterforsker1 på NRK Dagsrevyen
  NRK Dagsrevyen besøker Etterforsker1 Gruppen.

  InsiderFEM episode om Etterforsker1

  Etterforsker1 Insider TVNorge Marte Bratberg
  Discovery+ og Marte Bratberg ble med oss på jobb. Følg våre medarbeidere på Insider FEM.

  Privatetterforsker podcast

  Privatetterforsker podcast med Thomas Matheisen
  Hør Privatetterforsker Podden med Thomas Mathiesen på Spotify og Youtube. Kontakt oss hvis du har spørsmål du ønsker at vi tar opp.

  Hele verden

  Vi holder til i Norge, men vi reiser verden rundt for å etterforske for deg! Gjennom våre erfarne partnere har vi mulighet til å utføre tjenester i hele verden på kort varsel.

  24 timer i døgnet

  Våre 65 medarbeidere jobber både dag og natt for deg. Våre spanere er dine øyne og ører når du ikke er der selv.