Etterforsker1 Gruppen

Landets største innen privatetterforskning
Tilbake til bloggen

Oskar Westerlin vs løgndetektor

Tid å lese: 2 minutter

Podcasten Kontoret feirer 1 års-jubileum og Snorre hyrer privatetterforsker Thomas Mathiesen for å kjøre løgndetektor på Oscar!

Den populære podcasten Kontoret (med Snorre og Oscar) fyller 1 år! For å sette Oscar ut av spill vil Snorre Klanderud at Etterforsker1 og Thomas Mathiesen kjører en løgndetektor på sin makker.

Publikum i salen får mikrofonen og Oscar svarer etter beste evne. Her blir det flere kleine og uforutsette svar fra mannen bak sjokoladebollene.

Lå virkelig Oscar med Sofie Elise?

Sentrum Scene fylles av unge voksne i feststemning. Kjendiser danser på scenen og penger kastes ut til publikum. Det er lite å si på stemningen under podcasten. Settingen er noe annerledes enn en løgndetektortest på kontoret, men polygraf skal en intetanende Oscar få lov til å prøve.

Blir Oscar sjokkert?

De fleste opplevde nok at Oscar var litt utilpass. Snorre storkoste seg og han fikk svar på noen spørsmål han hadde tenkt på. Snorre og Oscar var like gode venner etterpå, selv om svarene ikke var som forventet.

Oscar Westerlin tar løgndetektor i podcasten Kontroet på Sentrum Scene.

Polygraf

I denne episoden ser dere at vi bruker en polygraf. Det er en maskin som plukker opp signaler fra kroppen til Oscar Westerlin. Han blir blant kaldere når han lyver. Det er en naturlig reaksjon for alle mennesker.

Visste du at vi i Etterforsker1 Gruppen har levert den første løgndetektortesten i en norsk rettssal? En bloggartikkel kommer med mer informasjon om dette.

Ring eller send en epost til oss idag hvis du ønsker å bestille en løgndetektortest. Det er enklere å avdekke sannhet og løgn enn du tror.

Vi i Etterforsker1 Gruppen er alltid diskret, og vi dokumenterer hva som foregår med video og bilder. Du får dette og en skriftlig rapport av oss. Vi er dine øyne og ører!

Kontakt oss idag for et tilbud

Kontakt oss på telefon 21608178 eller epost kontakt@etterforsker1.no for en uforpliktende prat om din sak.

Vi anbefaler at du også leser saken om Marius der han fikk lov til å kjøre løgndetektor i Oslo tingrett i 2023 og da sjefen i Horde tok polygraf.

Om forfatteren

Privatetterforsker og sertifisert skriftgransker Thomas Mathiesen.

Mathiesen er daglig leder i Etterforsker1 Gruppen AS, sentralstyremedlem i den internasjonale bransjeorganisasjonen for privatetterforskere. Mathiesen har bakgrunn fra IKT med hovedfokus på sikkerhet og mobilteknologi.

Mathiesen bistår klienter innen etterforskning, barnefordeling og skriftgransking.

Privatetterforsker og skriftgransker Thomas Mathiesen

Epost LinkedIn Facebook

Kontaktskjema

Kontakt oss helt gratis og uforpliktende. Vi har selvfølgelig taushetsplikt.

Telefon: +47 21 60 81 78
Epost: post@etterforsker1.no

  (vi garanterer 100% diskresjon)

  Dagsrevyen reportasje om Etterforsker1

  Etterforsker1 på NRK Dagsrevyen
  NRK Dagsrevyen besøker Etterforsker1 Gruppen.

  InsiderFEM episode om Etterforsker1

  Etterforsker1 Insider TVNorge Marte Bratberg
  Discovery+ og Marte Bratberg ble med oss på jobb. Følg våre medarbeidere på Insider FEM.

  Privatetterforsker podcast

  Privatetterforsker podcast med Thomas Matheisen
  Hør Privatetterforsker Podden med Thomas Mathiesen på Spotify og Youtube. Kontakt oss hvis du har spørsmål du ønsker at vi tar opp.

  Hele verden

  Vi holder til i Norge, men vi reiser verden rundt for å etterforske for deg! Gjennom våre erfarne partnere har vi mulighet til å utføre tjenester i hele verden på kort varsel.

  24 timer i døgnet

  Våre 65 medarbeidere jobber både dag og natt for deg. Våre spanere er dine øyne og ører når du ikke er der selv.

  Oskar Westerlin vs løgndetektor