Etterforsker1 Gruppen

Landets største innen privatetterforskning
Tilbake til bloggen

Tegn på utroskap hos menn

Tid å lese: 6 minutter

Har du fått følelsen av at noe ikke stemmer? Er det noe nytt som du ikke helt kan sette fingeren på? Det er noe som skurrer?

Når man forstår at mannen kanskje er utro, så får man en magefølelse. Noen ganger stemmer det, men andre ganger er det feil. Som detektiver og privatetterforskere opplever vi dessverre at det stemmer i cirka 70% av de tilfellene som vi undersøker. Da finner vi fakta, og dokumenterer dette med bilder, video og en fyldig rapport.

Når man frykter at partneren er utro baserer det seg ofte bare på en magefølelse, og det er lett å la seg rive med og tro at magefølelsen bunner i noe reelt. Ja, noen ganger gjør den det, men ikke alltid.

Får du en slik uro, vil du få behov for å undersøke om mistankene stemmer. Det er lett å gå inn i en endeløs tankespiral som girer opp frykten mer og mer.

Du kan kontakte oss for å få fakta i saken. Vi tilbyr blant annet spaningstjenester og løgndetektor. Ring 21 60 81 78 (trykk her), send en epost til kontakt@etterforsker1.no eller bruk dette kontaktskjemaet.

Det finnes ulike tegn på utroskap mellom kjønnene.

Hva er de sikreste tegn på utroskap hos menn? La oss gå igjennom de mest klassiske tegnene:

1. Ny hobby

Han har fått en ny hobby som du ikke får være med på. Denne hobbyen tar mye av hans tid. Dette er en klassisk løgn om at han har noe som han ikke vil at du skal vite om. En hobby virker utad som noe fornuftig. Familie og venner vil synes at det er flott at han har fått en ny hobby.

Kanskje gjør han noe helt annet enn å pleie denne hobbyen, eller så kan du oppleve at han faktisk har fått en hobby og er utro.

2. Tryggere på seg selv

Menn blir ofte tryggere når de vet at noen er interesserte i dem. Hvis din mann er utro, så er et av tegnene at han er mer trygg på seg selv.

3. Mer interessert i hvordan han tar seg ut

Tegn på at menn og forsåvidt kvinner har en annen kjæreste, er at de tenker mer på sitt eget utseende.

Hvis dere har levd i et parforhol i mange år, så er dere kanskje ikke like opptatt av utseende som den gangen dere møttes. Hvis denne interessen for utseende endres, så kan det være et tegn på at noe er i gjerdet.

4. Flere møter og jobber mer

Overtid og mer jobb er et klassisk tegn på at en person har funnet en elskerinne. Han må finne tid til å se denne nye kvinnen, og da er ofte overtid et nøkkelord.

5. Mobiltelefonen er blitt hemmelig

En mann som er utro må kunne kommunisere med sin nye flamme. Idag bruker de fleste mobiltelefoner, og hvis forholdet er nytt, så vil han ikke ha kjøpt en hemmelig mobiltelefon ennå.

I første omgang vil han nok bruke Facebook messenger, Whatsapp eller meldinger. Har han fått nye kontakter i kontaktlisten sin? Se etter nye venner på Facebook fra de siste 30-60 dagene.

Eller er det en venn på Facebook han har slettet? Dette er som regel noe man gjør i fase 2 av utroskapet. Sender han meldinger i mobilappen Signal messenger?

Hvis han har hatt forholdet lenge, så er det naturlig at han bruker andre meldingsapper til å snakke med henne. Kanskje han har fått Viber eller Signal?

Hva sier terapauten om utroskap

Parterapauter forteller at den som blir bedratt følte at noe ikke var som det skulle være. Hun fortalte om disse følelesene, men mannen bagatelliserte mistankene.

Hun ble også sett på som paranoid og kanskje psykisk syk. En utro mann gjør alt for at du ikke skal finne ut av det.

Vårt råd er å stole på sin egen magefølelse, men du bør ikke konfrontere din mann. Ring oss på 21 60 81 78 (klikk her for å ringe til oss), så får du gratis råd. Vi har taushetsplikt.

Ti tegn du skal være obs på

 • Han har kjøpt kondomer.
 • Det lukter kvinneparfyme av klærne hans.
 • Han har plutselig begynt å bruke mer parfyme.
 • Mannen din har endret sexliv.
 • Han er større humørsvingninger enn før.
 • Jobben krever at han jobber en helg eller to.
 • Du får ikke lenger lov til å se på mobiltelefonen hans.
 • Han sier at du er paranoid.
 • Han synes at det er fryktelig at du mistenker ham for utroskap.
 • Mannen din har endret oppførsel.
Hjerte går i stykker mellom partnere
Det er vanskelig å redde et forhold etter utroskap.

Hvordan finner du fakta om utroskap?

Husk at en mann som er utro kan leve et dobbeltliv. Det vil si at han faktisk ikke selv mener at han er utro mot deg.

Du kan bruke ulike metoder og verktøy for å finne ut av dette. Detektiver hyres ofte til å spane, for å dokumentere.

Løgndetektor er også en god måte å finne ut av dette på. En polygraf-test sjekker om han forteller deg sannheten eller ikke. En slik test kan også frikjenne ham for utroskap, og vi tilbyr slike tester!

Du kan også få en venn eller venninne til å undersøke saken for deg. Utfordringen her kan være at du må fortelle andre bekjente om dine mistanker. Han kan bruke dette mot deg i en barnefordelingssak, så vi anbefaler på det sterkeste å bruke en profesjonell tredjepart som er objektiv.

Ring oss på 21608178 Bruk vårt kontaktskjema

Mistanke om utroskap

Går du med en dårlig følelse av at partneren er utro? Merker du deg en eller flere tegn som er beskrevet over?

Isåfall mistenker du utroskap og du bør ta det alvorlig. Det beste er å finne ut om det er noe i dine mistanker eller ikke.

Hva bør du gjøre hvis du mistenker utroskap?

En mistanke kan ødelegge både for forholdet og for din egen helse. Ta mistanken seriøst og begynn å notere hvorfor du tror at partneren din har en annen. Dette er med på å dokumentere hva som er fakta og hva som er en magefølelse.

Viktig ved mistanke om utroskap

 1. Er det til samme tid hver gang?
 2. Er han i samme humør hver gang du får mistanke om utroskap?
 3. Gjør han det samme hver gang?

Mistankene dine kan være berettiget eller uberettiget. Det er viktig på finne ut av dette før du foretar deg noe. Fortell gjerne om dine mistanker til en venn eller til en detektiv. En detektiv har erfaring med slike saker og kan gi deg en pekepinn på hva du bør foreta deg (og hva du absolutt ikke bør foreta deg). Du kan lese mer om detektiver.

Hva gjør detektiven for å hjelpe deg?

Privatetterforskere og detektiver kan bistå deg med å finne fakta i saken. Det er viktig for deg at du kjenner til sannheten, slik at du kan velge hvilken vei du selv ønsker å gå videre.

Hvis dere har barn sammen, så vil det kanskje være en ide å fortelle om dette i en barnefordelingssak. Dessuten kan denne utroskapen påvirke det økonomiske oppgjøret i etterkant av et brudd.

En detektiv vil ta bilder og dokumentere fakta med videobevis. Det betyr ikke privatetterforskerene er inne på soverommet, men de vil dokumentere at mannen din lyver for deg. Dessuten er det vanskelig for mannen din å forklare at han innimellom «bor» hjemme hos en annen kvinne. Enten det er i en kort periode eller over en hel helg. Alternativt møter han en kvinne i arbeidstiden og tar inn på et hotell. Det er ikke normal oppførsel for en samboer eller kjæreste.

Hvordan avsløre utroskap på Facebook? Les dette..

Kan forholdet reddes etter utroskap?

Utroskap er et tillitsbrudd i et samboerskap eller annet parforhold. Din mann har misbrukt din kjærlighet og gjort deg vondt. Kan du tilgi ham?

Tilgivelse er kanskje ikke riktig, men man kan godta at mannen har tråkket feil. Det kreves at mannen innrømmer det han har gjort, og at dere blir enige om hvordan dere skal prøve dere på veien fremover.

Det er ikke skrevet i sten at det vil fungere, men dere kan prøve. Å ta en løgndetektortest vil gi deg svarene på om det er mer enn han forteller. Det kan være viktig for deg å finne ut av før du stoler blindt på ham igjen.

Denne prosessen koster svette og tårer, men det fungerer i mange tilfeller.

Sjekkliste og diagram om han er utro mot deg.

Ring oss idag på 21 80 81 78 , send en epost til kontakt@etterforsker1.no eller bruk vårt kontaktskjema som du finner her.

Om forfatteren

Privatetterforsker og sertifisert skriftgransker Thomas Mathiesen.

Mathiesen er daglig leder i Etterforsker1 Gruppen AS, sentralstyremedlem i den internasjonale bransjeorganisasjonen for privatetterforskere. Mathiesen har bakgrunn fra IKT med hovedfokus på sikkerhet og mobilteknologi.

Mathiesen bistår klienter innen etterforskning, barnefordeling og skriftgransking.

Privatetterforsker og skriftgransker Thomas Mathiesen

Epost LinkedIn Facebook

Kontaktskjema

Kontakt oss helt gratis og uforpliktende. Vi har selvfølgelig taushetsplikt.

Telefon: +47 21 60 81 78
Epost: post@etterforsker1.no

  (vi garanterer 100% diskresjon)

  Dagsrevyen reportasje om Etterforsker1

  Etterforsker1 på NRK Dagsrevyen
  NRK Dagsrevyen besøker Etterforsker1 Gruppen.

  InsiderFEM episode om Etterforsker1

  Etterforsker1 Insider TVNorge Marte Bratberg
  Discovery+ og Marte Bratberg ble med oss på jobb. Følg våre medarbeidere på Insider FEM.

  Privatetterforsker podcast

  Privatetterforsker podcast med Thomas Matheisen
  Hør Privatetterforsker Podden med Thomas Mathiesen på Spotify og Youtube. Kontakt oss hvis du har spørsmål du ønsker at vi tar opp.

  Hele verden

  Vi holder til i Norge, men vi reiser verden rundt for å etterforske for deg! Gjennom våre erfarne partnere har vi mulighet til å utføre tjenester i hele verden på kort varsel.

  24 timer i døgnet

  Våre 65 medarbeidere jobber både dag og natt for deg. Våre spanere er dine øyne og ører når du ikke er der selv.

  Tegn på utroskap hos menn