Etterforsker1 Gruppen

Landets største innen privatetterforskning
Tilbake til bloggen

Foreldre nektes samvær

Tid å lese: 3 minutter

Korona-viruset tok nordmenn på sengen. For mange av oss skapte dette usikkerhet. Barnefordeling med små barn ble vanskeligere og mange utsettes for samværssabotasje.

Nå ringer det daglig ulykkelige foreldre, som forteller at han eller hun nektes samvær med barnet sitt fordi den andre parten sier at barnet er syk. Dette kan selvfølgelig være sant, men vi opplever dessverre at foreldre lyver om at barna er syke.

NRK intervjuet daglig leder i Etterforsker1 Gruppen AS, Thomas Mathiesen, om temaet den 5. april 2020. Se innslaget her.

Barnefordeling med små barn

Barnefordeling med små barn og samværsproblematikk er noe vi jobber mye med, og det er sjelden at sakene er helt svart-hvitt. I koronakrisen ser vi at det faktisk er tilfelle at foreldre bevist holder barna sine borte fra den andre foreldren og det hele begrunnes med en løgn om at barna er syke.

Dette mener vi ikke er greit!

Ring oss på 21608178 Bruk vårt kontaktskjema

Spaning

Vi dokumenterer løgnen med skjult kamera, slik at klientene våre får bevis for at barna leker i gaten, hopper på trampoline i hagen etc. Det er derfor grunnløst å holde barna borte fra far eller mor, da barna er friske.

Spanerene våre leverer alle bilder og videoopptak til klienten, slik at han eller hun kan bruke dette omgående eller ved en senere anledning.

Vi innhenter fakta i saken!

Det er dessuten ulovlig å bryte samværsavtalen. Man blir sjelden arrestert for denne handlingen, men man kan ende opp som den tapende part i et søksmål senere. Vi anbefaler derfor alle foreldre om å være ydmyke og følge de avtalene man har inngått.

Håndtrykk avtale om barnefordeling.
En avtale er en avtale

Konsekvenser av dårlig barnefordeling

Hvilke konsekvenser har dette for barna?

Forskning viser at både små- og store barn kan også få psykiske problemer ved å ikke få se sine foreldre. Barn er like avhengige av sine familiemedlemmer som vi voksne er. Derfor er det faktisk i mange tilfeller for barnas beste å la dem se både mamma og pappa.

En gruppe forskere i Bergen har i to år fulgt 1225 tenåringer. Om lag 20 prosent av disse barna og ungdommene hadde opplevd skilsmisse.

Forskerne fant at skilsmisse i seg selv hadde liten betydning for tenåringene.

Men tap av fortrolighet med en av foreldrene, hadde sterk innflytelse på helseplager og selvtillit.

Forskerne studerte altså hvilken effekt skilsmissen hadde på fortroligheten mellom tenåringen og den av foreldrene som ble boende et annet sted. Deretter gransket de om redusert fortrolighet med far eller mor fikk konsekvenser for tenåringens helse og selvtillit.

Hvilke konsekvenser har dette for parten som ikke får se barna sine?

Forskning viser at isolasjon ikke er bra for mennesker. Under koronakrisen har mange foreldre redusert sosial omgang med sine venner og sin familie. Det viktigste for mange er barna. Å bli fratatt muligheten for å se barna sine er en forferdelig situasjon, som kommer i tillegg til isolasjonen og den sosiale distanseringen.

I verste fall vil vi oppleve at noen tar livet sitt. Ønsker du som motpart å være medansvarlig for dette? Vi i Etterforsker1 råder alle til å puste med magen, og å være ydmyke overfor hverandre.

Vi håper at du tar hensyn både til din eks, barna dine og deg selv.

Hvis du trenger bistand fra en privatetterforsker i en barnefordelingssak ringer du 21 60 81 78 eller sender en epost til kontakt@etterforsker1.no idag!

Du kan også sende oss en melding på Facebook. Se våre facebooksider her.

Kontaktskjema

Kontakt oss helt gratis og uforpliktende. Vi har selvfølgelig taushetsplikt.

Telefon: +47 21 60 81 78
Epost: post@etterforsker1.no

  (vi garanterer 100% diskresjon)

  Dagsrevyen reportasje om Etterforsker1

  Etterforsker1 på NRK Dagsrevyen
  NRK Dagsrevyen besøker Etterforsker1 Gruppen.

  InsiderFEM episode om Etterforsker1

  Etterforsker1 Insider TVNorge Marte Bratberg
  Discovery+ og Marte Bratberg ble med oss på jobb. Følg våre medarbeidere på Insider FEM.

  Privatetterforsker podcast

  Privatetterforsker podcast med Thomas Matheisen
  Hør Privatetterforsker Podden med Thomas Mathiesen på Spotify og Youtube. Kontakt oss hvis du har spørsmål du ønsker at vi tar opp.

  Hele verden

  Vi holder til i Norge, men vi reiser verden rundt for å etterforske for deg! Gjennom våre erfarne partnere har vi mulighet til å utføre tjenester i hele verden på kort varsel.

  24 timer i døgnet

  Våre 65 medarbeidere jobber både dag og natt for deg. Våre spanere er dine øyne og ører når du ikke er der selv.

  Foreldre nektes samvær