Etterforsker1 Gruppen

Landets største innen privatetterforskning
Tilbake til bloggen

Musk bruker privatetterforsker

Tid å lese: 2 minutter

Tesla-sjefen Elon Musk kom under hardt vær i fjor rundt denne tiden. Da han kalte en britisk grottedykker for pedofil.

Bilde av redningsmannskap som skal redde guttene ut av grotten i Thailand.
Elon Musk kalte dykker for pedofil

Elon Musk kalte en britisk grottedykker involvert i redningsarbeidet i Thailand for pedofil. Musk hyret så en privatetterforsker for å bakgrunnssjekke briten Vernon Unsworth.

Elon Musk hyret privatetterforsker
Elon Musk

Problemet for Musk var at han i forkant av rettsforhandlingene hevdet at han ikke kom med ekte anklager. Men at det var snakk om en meningsytring eller fornærmende overdrivelse. Som ikke rammes av amerikansk lovgivning. Det avviste dommer Stephen Wilson, blant annet fordi Musk fulgte opp sine egne utsagn på Twitter med e-posten til Buzzfeed.

Ment som en fornærmelse

Nå kommer det frem detaljer fra rettergangen der Musk insisterer at hans bruk av ordet «pedo» var ment utelukkende som en fornærmelse. Altså ikke for å representere fakta. Advokatene hans argumenterer med at dette er en veldig vanlig måte å fornærme folk på der han opprinnelig er fra, i Sør-Afrika.

Er dette en dårlig unnskyldning eller fakta? Det viser seg at det ikke er helt vanlig å kalle for for «pedo guy» is Sør-Afrika, selv om Musk mener det. Her er en som har undersøkt saken litt mer enn det vi har: https://theoutline.com/post/7951/elon-musk-pedo-guy-south-africa

Hyret privatetterforsker

Denne blir vanskelig for Elon..

Kort tid etter at han skrev Twitter-meldingene som anklaget Unsworth for pedofili så betalte Tesla-sjefen 50 000 dollar til en privatetterforsker til å granske briten. Både hans vaner og forbindelser. Blant annet mente etterforskeren å ha avdekket at Unsworth hyppig besøkte Pattaya i Thailand og at han skal ha giftet seg med kona si når hun var en svært ung.

Kona gikk raskt ut med å avkrefte ryktene – hun er 40 år og de to har bare vært gift i 7 år, kom det frem.

Trenger du bistand?

Trenger du hjelp av privatetterforskere og detektiver? Vi har eksperter innenfor de fleste fagfelt. Fra barnefordelig og utroskap til kriminalssaker og svindel. Vi bruker et av europas beste laboratorier til DNA-testing og andre avanserte undersøkelser. Vi er representert med en eller flere etterforskere i mange norske byer.

Kontakt oss idag på telefon 21 60 81 78 eller epost kontakt@etterforsker1.no for en uforpliktende samtale og noen gode råd.

Kontaktskjema

Kontakt oss helt gratis og uforpliktende. Vi har selvfølgelig taushetsplikt.

Telefon: +47 21 60 81 78
Epost: post@etterforsker1.no

  (vi garanterer 100% diskresjon)

  Dagsrevyen reportasje om Etterforsker1

  Etterforsker1 på NRK Dagsrevyen
  NRK Dagsrevyen besøker Etterforsker1 Gruppen.

  InsiderFEM episode om Etterforsker1

  Etterforsker1 Insider TVNorge Marte Bratberg
  Discovery+ og Marte Bratberg ble med oss på jobb. Følg våre medarbeidere på Insider FEM.

  Privatetterforsker podcast

  Privatetterforsker podcast med Thomas Matheisen
  Hør Privatetterforsker Podden med Thomas Mathiesen på Spotify og Youtube. Kontakt oss hvis du har spørsmål du ønsker at vi tar opp.

  Hele verden

  Vi holder til i Norge, men vi reiser verden rundt for å etterforske for deg! Gjennom våre erfarne partnere har vi mulighet til å utføre tjenester i hele verden på kort varsel.

  24 timer i døgnet

  Våre 65 medarbeidere jobber både dag og natt for deg. Våre spanere er dine øyne og ører når du ikke er der selv.

  Musk bruker privatetterforsker