Etterforsker1 Gruppen

Landets største innen privatetterforskning
Tilbake til bloggen

Hvordan avsløre utroskap på Facebook

Tid å lese: 15 minutter

Vår digitale verden har på mange måter utviklet seg i motsatt bane av hva de fleste av oss foretrekker. Spesielt utroskap har mer eller mindre blitt et utbredt «produkt» som sprer seg hyppigere på et globalt internett. Hvordan avsløre utroskap på Facebook?

Når fristelse står på menyen

Utroskap på Facebook markedsføres både aggressivt og hensiktsrettet, med en ofte intensjon om å i større grad være en påvirkende fristelse på kvinner og menn, enten de i utgangspunktet er single, eller kommer fra opprinnelig hengivne forhold til sine nåværende partnere.

Facebook som i dag nok er det største sosiale mediet på internett, bugner av muligheter til å treffe nye mennesker verden over, hver eneste dag, og døgnet rundt.

Ring oss på 21608178 Bruk vårt kontaktskjema

Noen ganger får man venneforespørsler fra fremmede som kanskje finner deg eller din partner interessant, og da gjerne kun basert på et profilbilde.

Andre ganger kommer man kanskje tilfeldig i kontakt med fremmede gjennom Facebook sider og grupper hvor begge parter har grosted for felles interesser, som videre gir noe å prate om, før det potensielt bygges et videre bekjentskap til hverandre.

Den store vide verden, blir altså på steder som Facebook, plutselig veldig liten, og det å komme i kontakt med mennesker som man ikke kjente fra før, blir ikke bare en lett tilgjengelig mulighet, men også en høy sannsynlighet, hvilket gjør mange, som da spesielt er i et forhold, på vakt.

Vi er en felles målskive

Både på Facebook og i samtlige sosiale nettverk, er vi alle sammen en felles målskive for både sponset reklame hvor enn vi scroller med fingrene eller peker med musen, og for uønsket seksuelt pop-up innhold og meldinger i sensuelle forkledninger som maser i innboksene våre og venter på napp fra de svake.

Dating apper, forførende russere og private nettsider og grupper for spesielt interesserte på de ulike plattformer på internett, er bare nòe av farene som lusker rundt vår bevissthet for å teste forholdene våre, herunder teste vår tillit til partneren og vår egen trofasthet.

Med dette sagt, gjør vi oppmerksom på at altså begge parter i et forhold, ofte kjenner på likt behov for tillit til sin partner, når de begge både er viten, samt bevitner hverandres frihet og aktivitet på internett, hvor fristelser kan ramme hvem som helst, og hvor ødeleggelser kan komme snikende inn i et hvilket som helst forhold.

Hvis din partner er utro, så er det viktig å finne ut hvordan avsløre utroskap på Facebook. De aller fleste bruker idag sosiale medier, og særlig Facebook.

Utroskap på Facebook

Individuelle verdier og behov

Nå som vi er inneforstått med at begge parter gjerne møter samme utfordringer i både den digitale og fysiske hverdagen, og at begge parters tillit til hverandre blir like mye satt på prøve, er det videre viktig å bemerke seg at vi også alle fungerer forskjellig.

Ring oss på 21608178 Bruk vårt kontaktskjema

Selv om våre prøvelser kan være like, betyr det ikke at vi ser utfordringene som like store, eller like små.

Vi behøver heller ikke å være like redde for om partneren kommer til å svikte på prøvene når og hvis de kommer, for ens usikkerhet, kan altså være en annens trygghet, så det vil være svært varierende i hvilken grad vi velger å stole på hverandre.

Faktorer for utroskap på Facebook

Disse forskjellene kan være forårsaket av flere faktorer, enten det være seg våre genuine egenskaper som enkeltindivider, eller at det stammer fra våre tidligere erfaringer med hverandre, eller fra tidligere forhold.

Hvordan avsløre utroskap? Vi hjelper deg enkelt og greit.

Noen er så trygge på hverandre, at de innleder det som gjerne beskrives som et åpent forhold, eller åpent ekteskap.

I slike forhold, er det akseptabelt for begge parter, at det er lov å involvere seg med andre mens de selv fortsetter å være et fast par, men da innledes gjerne de nye forhold på kun et fysisk plan, og ikke noe videre utover dette.

Det finnes også de som er i polygame forhold, hvilket betyr at flere innleder et forhold til hverandre, enten det være seg en mann som innleder et forhold til flere damer, eller en dame som innleder et forhold til flere menn, hvilket videre er greit for alle som er involvert.

Fakta, eller falsk alarm?

Kunsten blir å være forståelig mistenksom under de riktige forhold, samt søke etter svar på de riktige steder.

Dette er noe vi ønsker å hjelpe deg med gjennom denne artikkelen, hvor vi tar for oss de mange tegn du kan se etter når du observerer din partner, både når du mistenker utroskap på Facebook og i det virkelige liv.

Les signalene i tide

Dersom du er en av dem som mistenker at partneren din er utro, er du ikke alene om å sitte med disse tankene.

Utroskap har med tiden blitt et hyppigere samtaletema i et kjærlighetsforhold, uavhengig av forholdets varighet, parets alder, og hvor høyt på rangstigen en føler at tilliten sitter til sin partner.

Ring oss på 21608178 Bruk vårt kontaktskjema

Utroskap har ingen aldersgrense eller menneske kode, og kommer forkledd i utallige fasonger og alvorlighetsgrader, og titt og ofte viser det seg, at den man mistenker minst, er den som bærer mest hemmeligheter.

Det krever altså sin hauke innsats å observere, samt avsløre en partner som i utgangspunktet begir seg ut for å være en trofast partner, nemlig fordi at en partner som har forrådt din tillit, kanskje også flere ganger, som oftest er mester i å skjule sporene i salaten.

Mistanke om utroskap på Facebook?

Hvordan avsløre utroskap på Facebook – Har du en mistanke om din partner, som påvirker deg sterkt i hverdagen, bør du være tidlig ute med å finne ut om mistanken har sin rot i en faktisk fakta, eller om det kan være andre årsaker til at du er mistenksom.

Det første enhver vil, er å beskytte seg selv mot en partner som kan sette en selv i sårbare situasjoner. Så derfor, opplever du noe som gir en genuin bekymring, bør situasjonen konfronteres umiddelbart, før du utsettes for lignende tilfeller, og din partner også slipper unna med det.

Men også det siste man vil, er å dømme en partner som er uskyldig i en eventuell påstand om utroskap, som i verste fall vil skape en uønsket splittelse mellom dere, eller som potensielt kan skape en mindre avslappende atmosfære i et fortsettende forhold.

Noen ganger kan vi nemlig være så redde for å miste vår partner, at vi ofte selv kan snu realitetene litt på hodet, å mistenke alt vår partner gjør og sier, og dette blir da å stamme fra en usikkerhet som vi føler med oss selv, og ikke vår partner.

Så, vær kritisk, men varsom

Hvis mistanken om utroskap kommer krypende på deg, prøv å finn svarene med en gang. Ser du tegn på at han er utro?

Spør din partner om han eller hun prater med noen du ikke kjenner, før du bestemmer deg for å påstå noe, som potensielt kan skape en unødvendig konflikt.

Ser du andre tegn på din partner er utro?

Gi alltid din partner rom og en sjanse til å si sannheten, før du bestemmer deg for et neste steg.

Det finnes alltid flere mulige utfall av en konfrontasjon.

Noen ganger vil en partner krype til korset å innrømme et avslørt utroskap, med et oppriktig håp om tilgivelse.

Andre ganger vil en partner benekte alle påstander, men faktisk vise seg å være skyldig, både da, og kanskje også senere.

Hvordan kan du ordne opp med utroskap på Facebook?

Det viktigste

Det viktigste er at man heller ikke glemmer at det finnes et tredje alternativ, hvor en partner faktisk kan bli satt uskyldig på forholdets tiltalebenk, til tross for omstendighetene som har satt han eller hun i denne posisjonen.

Så først, få fakta på bordet.

Har du ikke konkrete bevis som kan tale mot din partner, har du heller ingen fakta.

Ring oss på 21608178 Bruk vårt kontaktskjema

Derfra begir du deg inn i et sjansespill, som sjeldent tjener forholdet på en god måte.

Like riktig som det er å finne svarene, blir det å finne fakta, når man ikke tror på de svarene som er fått.

Å ikke stole på sin partner når han eller hun snakker sant, kan i bunn og grunn gi et like uheldig utfall på forholdet, som hvis partneren har vært utro.

Her er tegnene på utroskap på Facebook

Her finnes definitivt noen fellesnevnere fra utroskap som allerede har blitt avslørt, som du selv kan forsøke å være litt ekstra oppmerksom på, dersom du mistenker at din partner er utro. Hvordan avsløre utroskap på Facebook?

Følgende er altså typiske eksempler på hva som erfaringsmessig kan være mistenkelig oppførsel.

 1. Din partner er hyppigere på internett, herunder sosiale nettverk som Facebook, hvor interessen ellers har vært liten.
 2. Din partner forsøker å diskret, men likevel åpenlyst, å skjule skjermen når han eller hun bruker sin laptop eller mobiltelefon i ditt nærvær
 3. Din partner får mer innkommende aktivitet på mobilen enn før.
 4. Din partner sjekker oftere sin innboks.
 5. Din partner trekker seg til andre steder for å snakke på telefonen, og gjerne på upassende tidspunkt.
 6. Din partner sletter meldinger og samtalelogger, for eksempel som en påstått prinsippsak i henhold til det han eller hun mener er hans eller hennes privatliv, når du i forkant av slettingen har bedt om å få se siste melding eller samtalelogg.
 7. Din partner legger til nye venner, eller godtar nye venneforespørsler fra noen på Facebook, som ikke er kjent for noen av dere fra før.
 8. Din partner mottar offentlig synlig kommentarer på sin sosiale nettverksprofil, fra en tilbakevendende person eller personer som ellers er fremmede for dere begge.
 9. Din partner virker stresset eller stiller spørsmålstegn rundt din egen telefon, hvis du spør om å kjapt få låne hans eller hennes telefon for at du eksempelvis ønsker å sende en melding eller ringe til noen
 10. Bruken av messenger har økt og din partner har kanskje installert hemmelige apper som Signal messenger.
Meldinger på mobilen kan være et tegn på utroskap på Facebook.

Alarm vekkende observasjoner i hverdagen

For jo, selvfølgelig finner vi også utroskap som foregår offline, hvor sannheten ofte melder sin ankomst mer brutalt og uforberedt på både den skyldige selv, og på den som sitter igjen med en knust tillit.

Et klassisk eksempel kan være at du kommer hjem tidligere enn det din partner har forventet, hvor dere plutselig står midt i et trekantdrama.

Så, når kan det være verdt å utforske en mistanke om utroskap utenfor Facebook og internett forøvrig?

Ring oss på 21608178 Bruk vårt kontaktskjema

Her er noen ledetråder om utroskap på Facebook

 • Din partner jobber oftere overtider, får mer varierende arbeidsoppgaver, og må stille til flere møter og jobbreiser, hvor det eller ikke har vært nødvendig i tiden under ansettelsen
 • Din partner får nye hobbyer eller interesser utenfor hjemmet, som ellers ikke har vært interessante for han eller henne
 • Din partner inkluderer deg ikke i sosiale sammenhenger
 • Din partner oppfører seg gradvis eller plutselig annerledes, i form av økende trygg selvtillit og mer fokus på utseendet sitt
 • Din partners klær lukter annerledes fra når han / hun dro fra hjemmet
 • Din partner får ofte humørsvingninger, og blir eksempelvis mer beskyttende overfor seg selv, ufokusert, distrè eller fientlig
 • Din partner har fått økt eller redusert sexlyst, eller har på annet plan endret seksuelle vaner
 • Din partner går i direkte forsvar i en konfrontasjon, og ikke på den måten som er håpet å skal berolige deg, men som gir deg mer uro, da han eller hun gir umiddelbart inntrykk av at han / hun blir stresset og irritert på deg, eller ikke svarer deg i det hele tatt, fordi han eller hun føler seg fornærmet over mistankene
 • Din partner ringer deg eller sender deg meldinger oftere enn nødvendig, for å høre hvor du er i terrenget

Å finne bevis på utroskap

Å avsløre utroskap på Facebook, blant annet, har på langt nær blitt en uvanlig oppgave å bryne seg på, verken for en mistenkelig partner, den mistenkeliges nærmeste venner, eller for oss som privatetterforskere.

Har din partner først falt for fristelsen på den digitale menyen, og videre tatt det steget med å bruke Facebook som ett av de mange sosiale plattformer i forbindelse med et eller flere utroskap, er sjansene alltid størst for at man finner ledetråder som vil kunne sammenflette dine mistanker med fakta.

Internett er med andre ord et veldig sensitivt sted, hvor det finnes svært lite rom for å gjemme seg.

Dersom et utroskap har tatt affære bak din rygg, vil det derfor i de aller fleste tilfeller være mulig å finne håndfaste bevis på dette, selv om disse ofte er forsøkt godt skjult av den mistenkte.

Mann utro på Facebook.

Sjekk mobiltelefon og Facebook

Mange velger å krenke privatlivets fred, for så å lirke seg inn på eksempelvis partneres telefon eller Facebook profil, for å saumfare hver minste detalj av partnerens aktivitet, både i og utenfor den private innboksen, og mer enn ofte er det her man finner svar på mistankene sine, men slettes ikke alltid.

Dette kan ha tre årsaker.

Enten sletter partneren din sin aktivitet bevisst, eller så leter du etter bevisene på feil sted, eller så har partneren din faktisk ingenting å skjule.

Hvilket som er tilfellet, er et svar som enten vil befinne seg bak en god og åpen kommunikasjon, en godt bevart hemmelighet, eller det valget du har om å stole på din partner, selv uten svar.

Kommunikasjon er nøkkelen

En bidragsyter til å prøve å unngå uheldige misforståelser og potensielt videre ødeleggelser i forholdet, vil som sagt være å ikke forhaste seg til noen konklusjoner om sin partner, før man har gjort et hederlig forsøk på å bevare sin indre ro, å videre forsøkt å sette sammen bitene som har gjort deg mistenksom i utgangspunktet, å se dem fra ulike perspektiv.

Hva gjør deg mistenksom på partneren din?

Og hvorfor gir det grunnlag for å konfrontere han eller henne?

Dette er viktige spørsmål du må stille deg selv.

En følelse av generell misnøye med ting som partneren sier eller gjør, kan like ofte skyldes ens egen usikkerhet, sitt eget kontrollbehov, og sin egen sjalusi og videre redsel for å miste sin partner, hvilket i ingen tilfeller er grunnlag nok til å sette en partner opp mot veggen.

Etterforskere avdekker utroskap på Facebook

Daglig hjelper privatetterforskere for å finne ut om partneren er utro på Facebook. Etterforskre har verktøy for å avdekke dette.

Personlige preferanser eller parets preferanser?

Derfor er det så viktig å skille mellom hva som er dine egne personlige preferanser i en partner, og hva som er faktiske forhold, da det er stor forskjell på misnøye og mistenksomhet, når man tar det skrittet å anklager en partner for utroskap.

Er du misfornøyd med noe i forholdet, vær ydmyk og åpen om problemene du føler, slik at partneren din blir bevisst på hvordan du føler det, og heller kan få velge å bli en del av prosessen om å finne måter som kan gjøre ting bedre for deg.

Ring oss på 21608178 Bruk vårt kontaktskjema

For så lenge du ikke sier noe, kan du heller ikke forvente at han eller hun skal forstå hvorfor du egentlig har det.

Er du mistenksom, så bruk samme fremgangsmåte, og still deg først kritisk dersom du får svar som ikke føles overbevisende, eller som ikke er i overensstemmelse med de fakta og bevis som du kanskje allerede innehar.

Kroppsspråkets hemmeligheter

Så la oss nå si at du har valgt å konfrontere din partner med dine mistanker, enten det har vært på en rolig og saklig måte, eller mer hardt og direkte med alle følelser på utsiden.

Hvordan vet du så om det svaret han eller hun gir deg, er sant?

Skal vi tro de fremste eksperter på mennesker og væremåter, vil et kroppsspråk i mange tilfeller være et avgjørende verktøy som kan skille sannhet fra løgn, men ikke nødvendigvis i form av ansiktsuttrykk.

Her deler vi noen av samlivsekspertenes egne eksempler på hvordan du kan avsløre at din partner mest trolig serverer deg løgn.

 • Han eller hun forsøker å skape en mest mulig troverdig historie, ved å bake inn mest mulig konkrete og ofte et overdrevet mangfold av detaljer i en forklaring
 • Han eller hun blir umiddelbart irritert, og går enten i et fiendtlig forsvar, eller ønsker å ikke prate med deg i det hele tatt om saken, fordi han eller hun føler seg “ fornærmet “, hvilken han eller hun satser på at du forstår og respekterer, slik at han videre slipper unna tiltale
 • Han eller hun endrer forklaringen sin underveis, når den opprinnelig historien ikke virker å mottas som troverdig nòk
 • Han eller hun bruker lange pauser før svarene på tiltale kommer, da mest sannsynlig for å kunne benytte tiden på å dikte opp en historie, og sørge for at den blir troverdig på alle plan

En skal derimot også være obs på at eksempelvis et nervøst kroppsspråk ikke trenger å bety at en person lyver, og at det er svært viktig at man bruker tid på å gjøre en nøye observasjon av sin partner, før man tar steget å konfronterer, eller på forhånd velger sin dom mot vedkommende.

Å bli beskyldt for utroskap vil bli en påkjenning som ofte trigger frem nervøse reaksjoner, til tross for at vedkommende som er beskyldt, er fullstendig uskyldig.

Så hvorfor velge utroskap?

Det finnes nok mange ulike årsaker til at menn og kvinner velger å gå den ene veien fremfor den andre.

Utroskap forbys i de fleste forhold, med mindre man har gjort særskilte avtaler med hverandre.

Hvorfor enkelte partnere i de forhold hvor det forbys, er en tillit de til tross velger å svekke, kan så motsigende som det kanskje høres ut, ofte handle om kjærlighet.

Ring oss på 21608178 Bruk vårt kontaktskjema

Årsakene til at en partner har vært, er, eller kan finne på å bli svak for et utroskap, kan som sagt være mange, men årsaken til at en partner velger å skjule sitt utroskap, har gjerne ofte samme årsak, som er at de er redde for å miste den partneren som de jo elsker, til tross for at de har latt seg trampe på deres tillit, og ikke vært trofast.

Selvfølgelig er det ikke den èneste årsaken, så du får lese denne artikkelen med en klype salt, for det finnes jo de som også er ute etter å eksempelvis utnytte både sin partner og andre målskiver, til sin egen fordel, enten det være seg for å lette behovet om å stadig finne nye stimuli, eller det å misbruke andres oppriktige kjærlighetsfølelser, med en bevisst hensikt om at dette skal by på økonomiske vinninger for han eller henne, enten i hverdagen, eller med tanke på en potensiell senere pengegave fra arv.

Utfordringen er hvordan avsløre utroskap på Facebook og andre sosiale medier.

Hvor ligger skylden?

En generell klassisk gjenganger innen utroskap utenfor det store internettet, er kombinasjonen av for mye alkohol, og for svak dømmekraft i situasjoner hvor man er borte fra partneren.

Det finnes derimot noen viktige faktorer som faktisk kan være mèr reelle triggere til at en partner kan velge å være utro, selv om han eller hun elsker deg, og bare vil ha dèg som partner.

I motsetning til vin, har en forelskelse gjerne en kjent tendens til å falme litt over tid, og kjærlighetslivet blir kanskje ikke like spennende som før, verken i sengen eller i hverdagen generelt, hvor man da har gått fra å være sammen hele tiden, til å prioritere tiden andre steder.

For den ene, kan dette kjennes ut som en naturlig utvikling, mens for den andre, kan dette bli et savn om en tid og en partner som var mer spennende.

Et lykkelig forhold

Et lykkelig forhold er bygget opp av mange viktige klosser, og bygger man dem ikke opp riktig, har tårnet lett for å skrante, og i verste fall rase.

Her er noen eksempler på byggeklosser, som hvis ikke er satt ordentlig på plass, kan lede til utroskap.

 • Mangel på tilfredsstillelse i forholdet, enten det er fysisk, mentalt, eller begge tilfeller
 • Egoisme og utakknemlighet.

Mer mottagbar partner

Dette kan gjøre en partner mer åpen for å sette pris på noen andre som viser mer takknemlighet, og som er mer inkluderende.

 • Dårlig kommunikasjon er kanskje den største fienden, og har en sentral betydning for forholdets utvikling og hvorvidt en partner føler seg både sett, hørt og forstått, hvilket alle tre er viktige behov som bør imøtekommes, både på gode og onde dager.
 • For høye forventninger til en partner, enten det være seg i forbindelse med generell oppførsel, jobbstatus, klesstil eller romantiske plikter, kan for mange bli for mye å gape over, og som fører til at de før eller siden trekker seg mer og mer tilbake av presset, og mer mot andre som ikke har like høye forventninger til dem.
 • Kjedsomhet kan også være en enkel men avgjørende faktor, enten det er snakk om å være mettet på gamle seksuelle rutiner og generelle rutiner i hverdagen, eller det er snakk om å stadig føle på en mangel, et iver og et ønske om å oppleve mer av de ting i livet, som partneren selv ikke har samme behov for å oppleve.
 • Tidsmangel.

Dersom den ene parten i et forhold stadig finner vanskeligheter med å sette av tid på å pleie forholdet utenfor jobb, skole eller andre plikt oppgaver, kan dette fort skape en naturlig avstand, hvor den andre parten kan føle et større behov for å stille seg åpen for andre som vier mer oppmerksomhet til forholdet.

 • Å ikke føle seg attraktiv som følge av at en partner kanskje er for dårlig til å påpeke ens gode kvaliteter i hverdagen, er heller ingen ukjent begrunnelse for utroskap. Mange får et sterkt behov for øke sin selvtillit, som gjerne kommer i form av komplimenter fra fremmede, både på internett og ute i den fysiske verden, hvor en videre får det lett for å kanskje bli ekstra revet med.

Utro, men ærlig

Din partner har vært utro, og er åpen og ærlig med deg om det, enten dette er informasjon som har kommet til deg oppfordret eller uoppfordret.

Ring oss på 21608178 Bruk vårt kontaktskjema

Hvordan håndterer du situasjonen?

Klarer du å tilgi?

I starten slipper man sjeldent unna de lange våkenetter, hvor ildkulen kastes frem og tilbake mellom partneren og deg selv frem til morgengry, og hvor gjerne samtalen blusser opp igjen i dagene, ukene, månedene og til og med årene fremover.

Men, det er slettes ingen uvanlig forekomst av tilgivelser etter at et utroskap har kommet inn i forholdet for å utfordre kjærligheten.

Og der hvor kjærlighet har vært ekte, har også mangfoldet av tilgivelser også vært større, og det finnes her et utsagn som beskriver denne realiteten ganske godt

når man elsker noen, men forholdet skranter, når vil man få følelsen av at nok er nok? … aldri

Privatetterforsker finner fakta i mistanke om utroskap

Privatetterforskere finner ut om din partner er utro. Hvordan avsløre utroskap på Facebook? Et godt alternativ for å finne svaret er å kontakte en privatetterforsker. Dette er profesjonelle etterforskere som daglig gransker utroskapssaker (både på sosiale medier og i den virkelige verden).

Etterforsker1 – Vi har spanere og sakkyndige som bistår deg!

Kontakt oss på telefon 21608178 for en uforpliktende samtale om din sak. Alternativt kan du sende oss en epost (kontakt@etterforsker1.no) eller bruke kontaktskjemaet vårt her.

Om forfatteren

Privatetterforsker og sertifisert skriftgransker Thomas Mathiesen.

Mathiesen er daglig leder i Etterforsker1 Gruppen AS, sentralstyremedlem i den internasjonale bransjeorganisasjonen for privatetterforskere. Mathiesen har bakgrunn fra IKT med hovedfokus på sikkerhet og mobilteknologi.

Mathiesen bistår klienter innen etterforskning, barnefordeling og skriftgransking.

Privatetterforsker og skriftgransker Thomas Mathiesen

Epost LinkedIn Facebook

Kontaktskjema

Kontakt oss helt gratis og uforpliktende. Vi har selvfølgelig taushetsplikt.

Telefon: +47 21 60 81 78
Epost: post@etterforsker1.no

  (vi garanterer 100% diskresjon)

  Dagsrevyen reportasje om Etterforsker1

  Etterforsker1 på NRK Dagsrevyen
  NRK Dagsrevyen besøker Etterforsker1 Gruppen.

  InsiderFEM episode om Etterforsker1

  Etterforsker1 Insider TVNorge Marte Bratberg
  Discovery+ og Marte Bratberg ble med oss på jobb. Følg våre medarbeidere på Insider FEM.

  Privatetterforsker podcast

  Privatetterforsker podcast med Thomas Matheisen
  Hør Privatetterforsker Podden med Thomas Mathiesen på Spotify og Youtube. Kontakt oss hvis du har spørsmål du ønsker at vi tar opp.

  Hele verden

  Vi holder til i Norge, men vi reiser verden rundt for å etterforske for deg! Gjennom våre erfarne partnere har vi mulighet til å utføre tjenester i hele verden på kort varsel.

  24 timer i døgnet

  Våre 65 medarbeidere jobber både dag og natt for deg. Våre spanere er dine øyne og ører når du ikke er der selv.

  Hvordan avsløre utroskap på Facebook