Fingeravtrykk

Hva kan vi gjøre for deg?

Identifisering av en persons fingeravtrykk løser mange saker. Våre fingeravtrykkeksperter bruker avansert teknologi, og hjelper deg i din sak. Fingeravtrykk er svært vanskelig å forfalske, og identifisering er godkjent som bevis både i straffesaker og sivilsaker. Vi innhenter og sammenlikner fingeravtrykk, slik at du kan bevise hvem som står bak avtrykket. Fingeravtrykkanalyse er komplisert, og vi har et team som ståre klare for å hjelpe deg.

Privatetterforskerene kan innhente fingeravtrykk på de fleste typer av materialer.

Kontakt oss idag på telefon 21 60 81 78 eller epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for en uforpliktende samtale og noen gode råd. Vi jobber med dette til daglig og kan fortelle deg hva man bør gjøre og hva man ikke bør gjøre.


VIl du identifisere en person gjennom fingeravtrykk?

Fingeravtrykk analyseres av våre eksperterVi innhenter avtrykk fra mistenkte Gransker fingeravtrykkVi sammenlikner fingeravtrykk 
Lang erfaring fra kriminalpolitietVi bistår deg som sakkyndige Norges største detektivbyråVi finner ut hvem som egentlig står bak avtrykket 

Fingeravtrykk analyse av fingeravtrykkekspert 

 

Etterforsker1 AS

Vi i Etterforsker1 AS er spesialister på privatetterforskning, og med moderne teknologi kan vi tilby en av Norges beste etterforskningstjenester, både til privatpersoner og til næringslivet. Vi har eksperter innenfor de fleste fagfelt, fra barnefordelig og utroskap til kriminalssaker og svindel. Dessuten bruker vi et av europas beste laboratorier til DNA-testing og andre avanserte undersøkelser. Vi er representert med en eller flere privatetterforskere og detektiver i mange norske byer. Vi er medlem av flere organisasjoner som gir oss tilgang til et bredt internasjonalt nettverk.

Kontakt oss

For en gratis og uforpliktende samtale.

 21 60 81 78

 kontakt@etterforsker1.no


Navn:
Skriv tallet 9:
Epost:
Beskjed?

(vi garanterer 100% diskresjon)

NRK reportasje

NRK Dagsrevyen reportasje om Etterforsker1
Reportasje i Dagsrevyen om oss.

Hele verden

Vi holder til i Norge, men vi reiser
verden rundt for å etterforske for deg!

Gjennom våre erfarne partnere har vi mulighet til å utføre tjenester i hele verden på kort varsel.

Insider FEM

Insider FEM og Marte Bratberg følger privatetterforsker Thomas Mathiesen i Etterforsker1

Betal med

  • Bankoverføring
  • Kredittkort
  • Kontanter
  • Bitcoin
  • Vipps